top of page

СТРАХУВАННЯ ЗДОРОВ’Я

Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що здоров'я – головне багатство кожної людини. Не дарма кажуть, що це єдине, що не можна купити за жодні гроші. Однак лікування, тим більше, зненацька, може бути дуже дорогим. Особливо плачевна ситуація може виникнути, коли занедужав член сім'ї, той, на кому тримається весь сімейний бюджет.

Ось чому здоров'я потребує нашого захисту. Мабуть, усі чули про добровільне медичне страхування. Ця практика давно вкоренилася у західному цивілізованому світі. У нашій країні лише деякі страхують своє здоров'я. Близько 5-6% населення.

Більш поширене корпоративне страхування. Це випадки коли компанії заключають договір на страхування своїх підлеглих. Тоді, при настанні страхового випадку співробітник звертається за допомогою до страхової компанії та отримує відповідне направлення до медичного закладу та до спеціаліста. Це дозволяє великим компаніям забезпечити найзручніші умови своїм підлеглим та мінімізувати випадки довготривалих лікарняних, при яких компанія може втрачати ресурси, в тому числі і кошти.

Що потрібно знати про медичне страхування та як правильно застрахувати своє здоров'я?



! ПЕРЕВАГИ МЕДИЧНОГО СТРАХУВАННЯ

  • Вчасно оформлена страховка допоможе одразу отримати спеціалізовану медичну допомогу

  • Компенсація витрат на лікарські засоби

  • Супровід спеціалістів при захворюванні

Група компаній співпрацює із страховими компаніями, за якими Ви можете безкоштовно отримати ліки у зручній для вас аптеці.

МИ СПІВПРАЦЮЄМО ІЗ СТРАХОВИМИ КОМПАНІЯМИ:

  • УНІКА (UNIQA)

  • АЛЬФА СТРАХУВАННЯ

  • ЄВРОПЕЙСЬКИЙ СТРАХОВИЙ АЛЬЯНС 

  • УКРАЇНСЬКА СТРАХОВА ГРУПА 

  • АРСЕНАЛ СТРАХУВАННЯ

Оформивши страхування здоров’я, при настанні страхового випадку, клієнт має зателефонувати за номером гарячої лінії компанії, де йому надають первинну консультацію та план дії для його вирішення.

Лікарські засоби іноді коштують досить дорого, щоб раптова хвороба не внесла значні корективи у ваші плани та бюджет, зверніть увагу на послуги страхування. Щомісячний невеликий платіж застрахує ваш бюджет. А співробітники страхової компанії значно зекономлять не лише ваші кошти, але і час для пошуку відповідного спеціаліста. 



!ПОТУРБУЙТЕСЬ ПРО СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ ЗАВЧАСНО


bottom of page